Login
Register
Начало

Как така

блога как така

Дамски Дънки

Как да използвате цвят „шам-фъстък“ в интериорния дизайн

Знаехте ли, че естествените цветове от природата са заимствани в модерния интериора. Сред тях намира широко приложение цвят „шам-фъстък“. Ако се питате как да го внедрите в дизайна на вашия дом, то предлагам вида направите пролетно почистване, да изхвърлите всичко старо, излишно и непотребно и да се заредите с позитивно пролетно настроение. Ето как да стане това:

Комбинация на цвят шам фъстък във вътрешността на дома

Понякога дизайнерите просто не обръщат внимание на факта, че меко зеленият цвят се получава чрез смесване на зелено и жълто. Много лоша идея е да го използвате в комбинация с тъмно зелено. Шамът така се губи. Идеално е в комбинация с гама от: праскова; злато; червено; оранжево; бледо розово; всички пастелни цветове. Бяло и черна също подхождат, въпреки, че за черното е желателно да се използва много внимателно. В помещението може да се използва и контрастна комбинация от бледо зелено с кестеняво или лилаво. Всичко зависи от вашето въображение, теми, украса на стаята.

Цвят шам фъстък в интериора - може да добавите няколко ярки интериорни акценти. Такива могат да са ваза или саксия, тапети, цвета на кожата по мебелите и пр. Мебелите е добре да изберете с дървена сянка. Ако не сте дизайнер, тогава не се притеснявайте. Трябва да се опитате да изпълните само една от стаите на дома в този цвят и със сигурност ще успеете. Светлото зелено изглежда хармонично в банята и в хола. Помислете за използването му във всяка една от тях.