Login
Register
Начало

Как така

блога как така

Дамски Дънки

Вторият трябва да има - часовника на ръка

Приспособленията през пролетта ще бъдат модерни, за да пазят в чантата си, а не в ръцете ви, като ги замените с жива комуникация. Но можете да научите за времето, като разгледате стилни часовници на Пандора, които ще ви помогнат да изберете този сайт. Кожена или метална лента, няколко скъпоценни камъни, уникален стил - и вие сте в тенденция.

Затегнатите палта и дъждобрани се връщат на мода. Какво да направите с външното облекло направо нарязани? Просто го украсявайте със стилен колан. Тенденцията на пролетта е тънки колани. Такива вече са пуснали модни къщи Burberry Prorsum и Bottega Veneta. Най-актуалният тип колан е "сватбеният пръстен". Тънък метален колан, който изглежда малко като корсет.

Стилни тънки каишки

Шалове ще изглежда страхотно както на хип-хоп момичета, бляскави диа и офис роби. Обемни и ясни плетени шалове перфектно украсяват всяко горно облекло.

Друга пролетна тенденция е бижутата Chic в модата през 2017 г., така че излезте от кутията диаманти, сапфири и изумруди. И ако нямате красиви бижута, изчакайте пролетта, усмихнете живота и дайте на някой джентълмен любовта си. Няма да имате време да мигнете око, тъй като пръстен с диамант вече ще украси ръката ви.