Login
Register
Начало

Как така

блога как така

Дамски Дънки

3 SEO тактики за оптимизация на сайтове

Търсачката за оптимизация е много динамична област, тя се развива постоянно. В нея има постоянно влияние върху стратегията за оптимизация на милиони уеб сайтове. Алгоритми и функции бързо се заменят с вече остарели. Всички новости са заменени с нови, по-ефективни и много от тях просто не разполагат с време, за да следват всички нововъведения.

1. Колкото по-висока степента на отпадане, толкова по-ниско класиране за търсачки, SEO и Bounce rate.

Разбира се, добре е, когато Google Анализът отчита слабо ниво на неуспех на сайта Ви. Това е един от случаите, когато фразата "ниско ниво" има положително значение, но няма да подобри рейтинга. Няма пряка връзка между тези два показателя. Промяната в степента на отпадане практически не влияе на трафика на търсене и позицията на сайта в резултатите от търсенето.

2. Разбирането за търсене

Ако тествате нещо, то не мислете, че Google ще го покаже в резултатите. Разбира се, създаването на идентично съдържание е временно, но е оправдано от потенциалното увеличение и реализацията. Освен това няма да доведе до влошаване на резултатите от търсенето на сайта и със сигурност няма да повлияе на трафика.

3. Най-доброто SEO съдържание трябва да бъде публикувано на собствения WEB сайт.

Колко трафик генерира сайтът Ви? Висококачественото съдържание на сайта, не може да утрои трафика. Понякога е по-добре да публикувате съдържание на други, по-популярни сайтове и блогове съветват ни от eXtremeSEO. Това ще ви позволи не само да увеличите трафика, но и да създадете няколко добри връзки, които потенциално ще подобрят оценката ви за търсене. Не се заблуждавайте ако усетите спад в посещенията и трафика. Винаги трябва да имате същите интересни статии като в началото.

Понякога дори най-авторитетните специалисти в областта на SEO оптимизацията на търсачките грешат или не разбират нещо.

Ако се фокусирате върху резултата, опитайте да тествате самостоятелно инструментите за SEO, които ви интересуват. Само в комбинация със собствената теория и опита, това ще ви помогне да намерите подходящ модел за оптимизация за вашия сайт.

С тях eXtremeSEO ще намерите не само партньори в работата, но и отговорни и професионални напътствия!