Login
Register
Начало

Как така

блога как така

Дамски Дънки

Изхвърляне на битови отпадъци от двор

Старите постройки могат да представляват доста неприятна гледка за окото. За целта е добре те да се премахнат и да се освободи място от двора. На това място може да се направи цветна градинка. Розите и другите видове цветя придават уют и красота.

Една добре подредена и поддържана цветна градина говори много добре за стопаните на имота. В дворчето можете да си насадите и дръвчета или да направите и беседка. Дали ще е дървена или от някакъв друг вид материал зависи изцяло от вас. В горещите топли вечери можете да поседнете на пейката под беседката и да се насладите на чаша вино или студена бира. Какво по-хубаво от това.

Едно малко фонтанче или езерце също са чудесна идея за двора. Но преди да стане всичко това трябва да си освободим достатъчно място. Изнесените от къщата мебели и ненужни вещи вече няма къде да ги държим и ще се наложи да организираме изхвърляне на битови отпадъци от двор. Преди да се захванем с подобно нещо трябва да помислим какво ще ги правим тези битови отпадъци.

Къде ще ги транспортираме? Има варианти няколко. Първо тези мебели и ненужни за нас вещи могат да послужат на някой друг. Може да се поразпитаме дали не може да ги дарим на някой дом за стари хора например. Там може да имат нужда от мебели за обзавеждане. Може да помислим дали на вилата не ни трябва нещо от тези неща.

Старите ни родители дали няма да имат нужда от вече ненужния за нас диван. Преди да организираме изхвърляне на битови отпадъци от двор няма да е лошо да попитаме във фирмите за изкупуване на стари мебели дали те не са им нужни. Обикновено тези фирми вземат старите мебели безплатно ги транспортират и дори заплащат определена сума за това.

Ако и от там са решили, че не са им нужни просто трябва да разберем къде може да ги изхвърлим да подсигурим транспорт и да организираме изхвърляне на битови отпадъци от двор. Речено-сторено двора ни е почистен и готов да се развихрим и да приложим всички идеи. Сега остава само да се действа.