Login
Register
Начало

Как така

блога как така

Дамски Дънки

7 ресурса за научаване на испански език

Знаете ли колко е важно да научавате много нови думи на чужд език. Вземете под внимание курсовете като основната граматика и започнете от началото.

Един от най-добрите начини да се науча, който и да е чужд език и граматиката му е да четете на него. Проблем могат да се окажат учебните материали, ако са твърде основни или твърде скучни, докато романите са трудни за начинаещи.

Стига да знаете няколко основни фрази, сте готови да навлезете в чуждия език стъпка по стъпка.

Четене на пасажи с лексикалните карти

Всеки пасаж по теми от ежедневието или областта, в която работите могат да са от полза за научаване на език. Такива могат да включват полезна информация от списък свързана с речник.

Четене с разбиране за урок по немски за учители и ученици:

Този списък има за цел да помогне на начинаещите в четене с разбиране. Такива обучения се организират между участници в групи изучаващи чужд език и имат за цел по-лесно да внедрят учащия в конкретни ситуации.

Истории и много повече:

Тук може да се ориентирате към различни материали на избрания от вас език. Такива могат да са под формата на стихотворения по английски езици, гатанки и много други.

Културни четения за различни нива:

Тези текстове помагат за справяне с културни теми.

Четенето е един чудесен начин да се открият нови думи. Това става още по-добре, когато можете да слушате аудио, да четете или гледате истории в действие.

Добра алтернатива представлява и самостоятелното четене на вестници и списания, за научаване на чужд език. Когато разберете, какво се случва по света ще подобрявате и уменията за четене.