Login
Register
Начало

Как така

блога как така

Дамски Дънки

Кога да посетите Дубай

Кога да отидете в Дубай? Преди да вземете това решение и да планувате вашите пътувания до Дубай е хубаво да знаете за някои от предимствата и недостатъците на всеки сезон. По този начин сами ще може да решите за себе си.

Често се случва, че голямата част от хората отиват до морето през лятото. Така че това, което е в плюс и за сметка на посещение в Дубай през лятото е, че тогава е много по-евтино. Дори някой дейности през юли можете да направите два пъти по-евтино, отколкото през януари.

След лятото - най-популярният сезон за почивка е есента.

Факт е, че през лятото е непоносимо горещо в Дубай. Средната температура през лятото е 33 градуса по Целзий, а през деня може да достигне почти 50 градуса. Тогава влагата клони към нула и да останете на улицата е почти непоносимо.

Лятото е идеалното време да отиде в Дубай за пазаруване, ако вашият маршрут ще бъде хотел 3 звезди. Навсякъде работят климатици и многото дискомфорт се тушира. Поради тази причина и цената на полети, настаняване и самите стоки са много по-ниски.

Ако искате да посетите Дубай, за да се запознаят с града и да направите посещение на чудните му постройки, проверете и как стоят нещата за лятната ваканция в Дубай в известният хотел atlantis.

Това може да е много евтино, въпреки, че ще е много по-горещо.

Dubai през зимата, също предлага чудни оферти.

Този сезон зимата в Дубай е много удобна за семейна екскурзия.

Разбира се трябва да имате предвид, че зимата е много по-скъпа, особено в периода на Нова година, но си струва да видите фона на цялото небе над Дубай във фойерверки на Нова година Цените са по-високи, но си струва. Средната температура по това време на годината достига 20 градуса през деня може да стигне до 25, а в някои случаи и по-рядко до 30.

И така, в зимната ваканция в Дубай получавате:

Плюсове за много комфортна среда, вода и температура на въздуха, които са идеални.

Като към това добавете минуса, който е само един и е свързан с цената. Зимата в Дубай е много по-скъпо, отколкото през лятото.

И тук като компромисен вариант се появяват есента и пролетта. Тези преминаващи периоди, са характерни с това, че не е твърде горещо, а цените все още не е достигнала своя връх. Може би за мнозина това ще бъде най-добрият вариант.